Over Konnektit

De leden van Konnektit zijn allemaal zelfstandige hulpverleners, begaan met de geestelijke gezondheidzorg van hun cliënten.

Ook ik ben al meer dan 20 jaar actief in de hulpverlening. Eerst binnen een context van gedwongen hulpverlening (cfr. justitiehuis), later in de eerstelijnszorg (cfr. CAW) en sinds 2005 als zelfstandig psychotherapeute / bemiddelaar.

Werken als zelfstandige kan eenzaam zijn, bijgevolg ging ik al snel op zoek naar collega’s om mee te sparren, om mee samen te werken of cliënten naar door te verwijzen wanneer ik ze zelf niet kon helpen.

Ik merkte dat deze behoefte ook bij collega’s leefde. 

Daarom richtte ik in 2017 Konnektit op, een verbindend netwerk waar professionele zorgverleners uit de geestelijke gezondheidszorg terecht kunnen met vragen, opleidingen kunnen volgen, zich leren wapenen tegen de valkuilen van het ondernemerschap en zo veel meer.

Konnektit moet echt een meerwaarde betekenen voor de aangesloten leden.

Ieder kandidaat-lid wordt gescreend, want hoe groter de kwaliteit van het netwerk, hoe waardevoller het is. 

Voor de opleidingen werk ik enkel samen met experten die zo meebouwen aan de groei van de hulpverleners.

Ook omring ik me met professionele partners die de leden ondersteunen op alles wat met de uitbouw van hun praktijk te maken heeft.

Kortom, als lid van Konnektit krijg je een totaalservice en staat persoonlijke service centraal.

Enkele verwezelijkingen waar ik best wel trots op ben:

  • De partners van Konnektit staan steeds klaar om de leden te ondersteunen.
  • Ik probeer altijd heel kort op de bal te spelen door de actualiteit goed te volgen en te filteren wat belangrijk is voor de leden. Zo informeerde ik de leden tijdens de coronacrisis over de maatregelen die iedereen moest treffen in zijn praktijk, over welke tegemoetkomingen ze recht hadden en organiseerde ik een heuse groepsaankoop voor beschermingsmiddelen die noodzakelijk waren bij het heropenen van de praktijken.
  • Ik richtte ikzoekhulp.be op waar iedereen op zoek naar hulp heel gemakkelijk de weg kan vinden naar een gepaste hulpverlener in de buurt. Het kan online, maar ook telefonisch of via mail help ik mensen in hun zoektocht naar de hulpverlener die bij hun hulpvraag past, want ik ken de leden van het netwerk en weet waar ze expert in zijn en waarin niet.
  • Ik zette een samenwerking op poten met een grote uitvaartplanner in Vlaanderen die nabestaanden doorstuurt naar de leden van Konnektit wanneer ze moeilijkheden ondervinden met het omgaan met hun verlies. 
  • Ik ondersteun verschillende werkgevers en HR-managers in hun zorgaanbod voor het psychisch welzijn bij hun medewerkers via ons aanbod voor bedrijven
  • Ik heb veel leden bewust gemaakt om ook aandacht te besteden aan het werken aan de praktijk in plaats van enkel in de praktijk.

Ook interesse om toe te treden tot dit verbindend en versterkend netwerk?
Maandelijks sluiten nieuwe leden zich aan.

Konnektit maakt het verschil.
Vooral door mijn persoonlijke aanpak.
Want ik ben er echt voor alle leden.
Je hoeft maar te bellen of te mailen.

Sonja Delbeecke

sonja@konnektit.be

GSM 0496 50 56 65

 

 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze opleidingen, blogs en tips ontvangen?

Klik hier