Opleidingen in West-Vlaanderen

KMO-portefeuille

Ontdek alle opleidingen en Konnektit momenten aangeboden door Konnektit.

Filter

Supervisie voor psychoherapeuten door Christine Stevens

10 oktober 2022

Tijdens deze groepssupervisie voor therapeuten door Christine Stevens krijg je de kans om zelf een case in te brengen, ervaringen met collega's uit te wisselen, aan zelfreflectie te doen, oog te hebben voor de momenten waarin je binnen het contact met je cliënt vastloopt, ...

Deze supervisiedag gaat door in het Engels.

Lees meer

Supervisie voor psychotherapeuten door Christine Stevens

11 oktober 2022

Tijdens deze groepssupervisie voor therapeuten door Christine Stevens krijg je de kans om zelf een case in te brengen, ervaringen met collega's uit te wisselen, aan zelfreflectie te doen, oog te hebben voor de momenten waarin je binnen het contact met je cliënt vastloopt, ...

Deze supervisiedag gaat door in het Engels.

Lees meer

Masterclass Focus on Sexual Issues

13 oktober + 14 oktober 2022

Wil jij je verdiepen in seksuele moeilijkheden?

Tijdens deze tweedaagse met Nancy Amendt-Lyon wordt een breed spectrum van seksuele moeilijkheden verkend, zowel vanuit een relationele, fenomenologische als gestalt benadering.

Lees meer

Autismespectrum: een gestaltbenadering

27 oktober + 28 oktober 2022

Ben jij als hulpverlener aan de slag met de thematiek van ASS?
Wil jij hier vanuit een gestaltvisie mee aan de slag?

Schrijf je in voor deze tweedaagse opleiding door Wouter Roelstraete waarin je concrete handvaten krijgt in verschillende hulpverlenende settings rond de problematiek ASS. Er wordt gestreefd naar een evenwicht tussen theoretische grondslagen en ervaringsgericht leren.

De klassieke verklaringsmodellen zien symptomen gekoppeld aan ASS als het kernprobleem. Vanuit gestalt kijken we naar deze symptomen als het best mogelijke gedrag van de persoon in relatie met zijn omgeving.

Lees meer

Ontwikkelingsgerichte psychotherapie en een gestaltbenadering

9 december + 10 december + 16 december 2022

In deze opleiding voor psychotherapeuten en psychotherapeuten in opleiding door Wouter Roelstraete van IVC vzw dompelen we ons onder in de ontwikkelingspsychologische benadering van cliëntsystemen.

Door casusconceptualisatie kunnen we met ons ontwikkelingspsychologisch kader inzicht krijgen in cliëntsystemen, en ook onze awareness vergroten van eigen blinde vlekken.

Lees meer

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze opleidingen, blogs en tips ontvangen?

Klik hier