Vaste supervisie-groep op dinsdag

4 oktober 2022 + 10 januari 2023 + 28 maart 2023 + 20 juni 2023

Deze opleiding wordt georganiseerd door Konnektit lid Liesbet Plissart

In de veiligheid van een vaste groep (4 à 6 deelnemers) komen we om de 3 maand samen. Door een volledige dag uit te trekken kunnen we dieper ingaan op een casus of op een thematiek.

Net als bij de psychotherapie-sessies met cliënten, gaan we in deze supervisie-groep niet uit van ‘zo moet het’. Antwoorden komen in het leven niet afgebakken aanwaaien. Ze ontstaan, komen geleidelijk bovendrijven. Als supervisor ben ik aanwezig, zowel in de groep als in meta-perspectief om mij  kritisch te bezinnen op de geval-besprekingen en groepsthema’s in juiste banen te leiden. De leidraad hierbij is steeds de reflectie over de vraag of ons handelen leidt tot goede zorg. Waar nodig en relevant krijg je heldere theoretische kaders aangeboden.

Mogelijke werkvormen:

  • gevalsbespreking
  • uitdieping van een thema
  • teaching
  • oefenen met een specifieke werkvorm

Doelgroep

Deze groep is voor psychotherapeuten met een eigen cliënteel die willen reflecteren op hun praktijk. De groep is bedoeld voor hetzij integratieve psychotherapeuten, hetzij psychotherapeuten die bereid zijn vanuit méér dan één invalshoek naar de dingen te kijken.

Om te kunnen deelnemen dien je afgestudeerd of bijna afgestudeerd te zijn aan een erkend opleidingsinstituut

Supervisor

Liesbet Plissart Integratief psychotherapeut met + 20 jaar ervaring.

Gespecialiseerd in Interpersoonlijke Neurobiologie (Dan Siegel)

Naast mijn eigen ervaring als psychotherapeut ben ik ook reeds vele jaren Primary Supervisor voor de opleiding MSc Integrative Psychotherapy van het Metanoia Institute in London. (https://www.metanoia.ac.uk/programmes/psychotherapy/msc-in-integrative-psychotherapy/)

Die ervaring wordt sinds jaar en dag gevoed door studie van state-of-the-art onderzoek inzake psychotherapie vanuit diverse benaderingen.

 

Wanneer?

4 oktobr 2022 + 10 januari 2023 + 28 maart 2023 + 20 juni 2023

Je verbindt je om alle data te volgen.

Waar?

Hoegaarden

Investering?

520 Euro voor de 4 dagen (koffie/thee/soep inbegrepen)

 

Meer info en inschrijving?

Deze opleiding wordt niet georganiseerd door Konnektit.

Wie interesse heeft in deze opleiding, kan zich rechtstreeks aanmelden via www.brussels-psychotherapy.be of via mail: Lplissart@gmail.co. Aarzel niet om Liesbet te bellen indien je nog vragen hebt: 0485/110.904

Vragen?

Konnektit

Sonja Delbeecke
GSM 0496 50 56 65
Email sonja@konnektit.be

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze opleidingen, blogs en tips ontvangen?

Klik hier