Korte Training Schaduw van de hulpverlener

14 november + 28 november

Deze opleiding wordt georganiseerd door

Hoe constructief met anderen werken door alle kanten van jezelf te kennen.

Als hulpverlener, leerkracht, leidinggevende of coach ken je maar beter je eigen schaduw. Die zet je namelijk tijdens je werk niet zo maar opzij. Schaduwwerk biedt fascinerende inzichten in je eigen Zijn, maar ook in dat van je cliënten, leerlingen, teamleden, patiënten of coachees.

Het is een spannend en avontuurlijk onderdeel van persoonlijke ontwikkeling, want we gaan graven in de schemerzone waar zich allergieën, valkuilen, blinde vlekken en kleine kantjes ophouden. Hoe beïnvloeden die aspecten je dagelijks werk en hoe kan je er toch constructief mee aan de slag? Dit onderzoeken we tijdens deze tweedaagse rond schaduwwerk, opgebouwd rond voldoende theoretische kaders maar vooral met veel praktische tools, zodat je meteen in de praktijk aan de slag kan.

Ga je mee op zoek, naar het goud in de schaduw?

Doelgroep

Therapeuten, psychologen, artsen, leerkrachten, zorgkundigen, verpleegsters, maatschappelijk werkers, leefgroepbegeleiders, logopedisten, zorgleerkrachten, diëtisten, coaches, eventueel teamleaders in bedrijven, … Zowat alle profielen die dagelijks aan de slag gaan met het zorgen voor/ondersteunen/begeleiden/leiden van anderen.. 

Opleider

Lynn Jespers is klinisch psycholoog en I.V.-therapeut. Ze richtte in 2016 PSYLY op, een eigen praktijk in therapie en coaching. Daarvoor werkte ze een vijftal jaar als HR-consultant in het bedrijfsleven. Ze wisselt ook nu haar klinische praktijk af met het geven van training, coaching en consultancy aan KMO’s op het vlak van welzijn, teamontwikkeling en HR-processen.

Daarnaast ontwikkelt ze in eigen beheer online trajecten rond welzijn en persoonlijke groei en brengt ze regelmatig een podcast uit over diverse thema’s uit psychologie, psychotherapie en de persoonlijke ontwikkeling.

Wanneer?

  • Maandag 14 november 2022
  • Maandag 28 november 2022
  • Telkens van 10u00 tot 17u00 (1 uur lunchpauze)

Waar?

Educatieve Academie, Patriottenstraat 35, 2600 Berchem

Investering?

215 EURO

(voorschot 50 euro + 165 euro ten laatste 2 weken voor aanvang)

 

Voor studenten van de I.V.-opleiding en geregistreerde I.V.-therapeuten: 180 EURO

(voorschot 50 euro + 130 euro ten laatste 2 weken voor aanvang)

 

Meer info en inschrijving?

Deze opleiding wordt niet georganiseerd door Konnektit.

Wie interesse heeft in deze opleiding, kan zich rechtstreeks aanmelden via deze link.

Vragen?

Konnektit

Sonja Delbeecke
GSM 0496 50 56 65
Email sonja@konnektit.be

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze opleidingen, blogs en tips ontvangen?

Klik hier