11 redenen om lid te worden van Konnektit

"Sonja, ik sta al op een andere website vermeld, dus ik twijfel om lid te worden van Konnektit” 🤔

Aan enkele leden vroeg ik wat ze hierop zouden antwoorden. Ik kreeg volgende antwoorden:

 • Bij Konnektit betaal je slechts 1 keer en mag je je volledige aanbod bekend maken. Combineer je met andere woorden verschillende beroepen (bijvoorbeeld psycholoog + psychotherapeut + bemiddelaar) dan mag je dit allemaal vermelden en betaal je slechts 1 maal. 
 • Ja, met www.ikzoekhulp.be biedt Konnektit ook een website aan waarop je je praktijk kan voorstellen en nieuwe cliënten kan krijgen. Maar dit is slechts een deel van het Konnektit verhaal.
 • Ik ben zelf niet onmiddellijk op zoek zijn naar nieuwe cliënten, maar deel uitmaken van een multidisciplinair netwerk in Vlaanderen sprak mij aan. Leden worden met elkaar in contact gebracht, zowel live als online. Hierdoor ontstaan samenwerkingsverbanden, doorverwijzingen, ... tussen psychologen, psychotherapeuten, seksuologen, coaches, orthopedagogen, bemiddelaars, voedingsconsulenten, acupuncturisten, osteopaten, ...
 • Vanuit Konnektit wordt er contact gemaakt met potentiële doorverwijzers en het grote publiek door aanwezig te zijn op beurzen zoals Nageba-beurs en de huisartsenconferentie van Domus Medica. Bovendien is Konnektit exclusieve partner voor de Health & Happinez beurs in 2021. 
 • Ik heb geen administratief talent, bijgevolg vind ik het fijn om samen met Sonja opleidingen te organiseren. Zij houdt zich bezig met de administratieve en organisatorische kant (inschrijvingen en betalingen verwerken, catering en locatie voorzien, ...) waardoor ik mij kan focussen op de inhoud van de opleiding.
 • Vanuit Konnektit wordt er een online Community aangeboden waar je zoekertjes kan plaatsen, info kan vinden, ...
 • Vanuit Konnektit worden er boeiende opleidingen georganiseerd waarbij leden steeds genieten van korting.
 • Als premium lid kan je ook de opleidingen die je zelf organiseert voor professionals via Konnektit bekend maken
 • De persoonlijke benadering van Sonja spreekt mij aan. Met ikzoekhulp wijst Sonja niet alleen online de weg naar hulpverleners. De hulpzoekende wordt ook via mail of telefonisch geholpen in zijn zoektocht. En ook voor haar leden is Sonja makkelijk aanspreekbaar
 • Leden kunnen bij Konnektit terecht met vragen omtrent ondernemerschap. Sonja  en de Konnektit partners zijn hiervoor makkelijk bereikbaar.
 • Leden genieten van voordelen via onze partners

👉🏻👉🏻👉🏻 Heb jij ook zin om deel uit te maken van een multidisciplinair netwerk? Stel je dan vandaag nog kandidaat via de website 

👉🏻👉🏻👉🏻 Heb je  nog vragen? Stuur mij dan een mailtje via sonja@konnektit.be 

Sonja Delbeecke heeft sinds 2005 een eigen praktijk als psychotherapeute / bemiddelaar in familiezaken. Daarnaast is ze zaakvoerder van Konnektit en helpt ze hulpverleners groeien zowel op inhoudelijk vlak als op vlak van ondernemen.
 

Volgend bericht

Vorig bericht

Alle berichten

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze opleidingen, blogs en tips ontvangen?

Klik hier

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze opleidingen, blogs en tips ontvangen?

Klik hier